Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.04.2016, 20:07   #357
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pioneer 106DB już dość stary, natomiast 4571A dostaniesz na OLX za dyszkę z hakiem, jeśli dobrze poszukasz
DVR-S21 to już nie są "te" Pioneery (chińskie OEMy).
Z iHAS 122 można zrobić 124 (jeśli dobrze pamiętam), więc powinny być identyczne technicznie.
iHAP oczywiście jest pod ATA, wersja 9 to moje ulubione napędy jeśli chodzi o zgrywanie Audio CD, EAC w trybie chronionym wyciąga niesamowite prędkości.
Fajny palnik i tester.
Lata temu nie testowałem nośników, szkoda było czasu, pieniędzy itd., natomiast dziś, po czasie masę płyt (danych) utraciłem, z czego część bezpowrotnie.
Teraz na nośniki nie szczędzę grosza, na dobór nośnika pod napęd czy testy (oczywiście w miarę możliwości).
Testy zamieszczam w celach naukowych lub ku przestrodze.
Gdyby nie To forum, do dziś bym palił na Verbatimach i zastanawiał się skąd tyle problemów (reklamacji z zatrzymującymi się DVD w stacjonarkach).
Leman39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post