Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2016, 05:37   #60
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Leman39 Podgląd Wiadomości
czary2mary, ja bym sobie zamiast samochodu kupił
Za czasów nagrywarek CD czy DVD (ich ekspansji na rynek) sprzedałem rower na części i masę innych rzeczy, żeby mieć coś lepszego niż kilogram LG
Jak mi się skończą wydatki związane z egzaminami - dokładam się!
Oficjalnie sprowadzając z JP to dochodzi jeszcze cło i vat czyli jakieś 35% + przesyłka która już przy tej cenie nie gra roli więc auto fajne na pewno byś kupił w tej cenie

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Mają platynowe części i są wysadzane diamentami?
Dokładnie wiemy z @Blackened2687 co jest w środku- byś się mocno zdziwił licząc na " łupy " , niestety nie wiemy jeszcze jak pokonać jedno z zabezpieczeń ....

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline