Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2016, 10:15   #15
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
witajcie

mam pytanko dotyczące osuszacza (nie pochłaniacza wilgoci ) - ma ktoś ? jakiś firmy poleca ?
mieszkanie mam ze 100m2 mój wybór padł na:
DEDRA DED9903 ten 320W do 90m2
lub DEDRA DED9905 ten 740W do 220m2

nie wiem co będzie rozsądniejsze w zakupie ... cenowo drugi 2x pierwszy, wydajnościowo też

wilgoć mam dość sporą - poniemiecka willa, koło parku, jakiegoś ścieku

dzięki za info