Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2016, 16:07   #11
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dominn Podgląd Wiadomości
A tak z ciekawości - SilverMatt też są możliwe do zadrukowania?

link do screena z DVD Identifier
abload.de/img/beztytuuuvspo.png
(z racji 5 postów nie mogę wrzucać http i obrazków...)

A co do nawigacji - do drugiego BMW E39 nagrywałem i sobie i znajomemu nagrywarką laptopową x2 i poszło bez problemu (High 2016).
SilverMatt - z logo wersja bez możliwości nadruku
Na screen poprawny nośnik ale Verbatim DVD+R MKM003 MBI India
Obejrzyj płytę czy nie ma żadnych skaz mechanicznych \ uszkodzeń powierzchni zapisu - czasami te płyty luzem kupowane przychodzą w strasznym stanie ...
Navi VW RNS wymaga bardzo dobrej jakości płyty DVD+R DL , jeżeli jest za dużo błędów czytnik ma problemy z odczytem , ale również czytnik może być problemem (zabrudzony laser\soczewka\zoom działający niepoprawienie)

Problem z odczytem nawigacji po zapisie-2016-04-19_15-49-38.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post