Dyskusja: Funny fotos...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2016, 00:37   #3749
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
Do Pani Moniki to ono jest adresowane ;]
Racja. Tuż przed wyjazdem do pracy pisałem, nie przyjrzałem się dobrze

Mam znajomego, który odwołanie od pisma z urzędu wydrukował na drugiej stronie kartek, gdzie na pierwszej były wydrukowane artykuły z portali internetowych z opisem podejrzeń nadużyć kierownika wydziału (przecież trzeba być ekologicznym, nie wolno marnować czystego papieru jak ma się taki z wolną jedną stroną). Wszystko dlatego, że w razie nie uznania odwołania sprawa wraz z całą dokumentacją musiałaby trafić do SKO. No i sprawa do SKO nie poszła Ale autor tego pisma mojego znajomego przebija

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post