Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.04.2016, 14:19   #689
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Jeśli EBK nie jest lepsza od DBK to najlepszą cenę ma net-s
https://www.net-s.pl/index.php?id=3&...BLACK-Bulk&w=c
Mi wyskakuje 298 ale u nich się często zmienia

Czyli biorąc BDR-208 jakośc palenia jest jak w 209 ?
Z opisu wynika że link to BDR-209DBK czyli podstawowy model bez wsparcia dla DVD-RAM i BD-R XL 100GB\128GB oraz zaawansowanych funkcji i możliwości zmiany ustawień napędu przez program Pioneer BD Drive Utility

BDR-208\S08 - nie ma wielkich różnic miedzy nowszymi modelami ..

Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Pytam bo mogę mieć BDR-S08XLT podobno niewiele używany z jeszcze pół roczną gwarancją za 190 zl
BDR-S08XLT- fajny sprzęt-jeżeli w bardzo dobrym stanie to za tyle myślę że warto...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post