Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.05.2016, 09:07   #4
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ewidentnie problem wskazuje na dużą rozbieżność ustawień kalibracyjnych a być może i innych jak rozczepienie\skupienie wiązki \ogniskową itp itd .
Również dane lasera \format z extradate AD-7260 bardzo się róźni od typu danych LiteOn....
Spróbuj odczytać duża etykietę QR z Sony Optriarc SF-DS1XD i pokaż co pokazuje ...

Mam takie OPU w domu dla Sony Optriarc SF-DS1XD ale jestem bardzo daleko w terenie i sam nie mogę teraz sprawdzić\nie pamiętam w jakim formacie występują tam dane kalibracyjne ...
Pamiętam że jakieś SF-DS-19S bez problemu mi działało w jakimś DH-16AASH...ale szczegółów już nie pamietam czy coś trzeba było mocno kombinować ...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post