Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2003, 17:26   #1
piotrek211
Bywalec

Data rejestracji: 04.07.2002
piotrek211 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Tego jescze nie było Teac CD-W552E

Jakis rok temu kupiłem sobie nagrywarke fitmy Teac 40X bylem z niej bardzo zadowolony. Jednak jakis miech temu sie zepsula mianowicie nie czytala plyt i przy 89 nagrywania wywalala sie. Podzczas proby odczytu wydawala dziwne dziweki i tak mogla godzine robic oddalem ja do serisu.....po 3 tygodniach poszedlem zadowolony po odbior nowej wchodze do serwisu i koles wyciaga mi teaca 52X ucieszylem sie do czasu gdy ja podlaczylem. Po przeczytaniu testow na necie mina mi troche zrzedla i jeszsze to ze to ASUS w srodku no nic bylo by spoko gdyby nie to ze mam ja dopiero 3 dni i juz sie cos dzieje na nagrywaniu na roznych CDRW min Akoss i Dysan wywala sie na koncu przy probie nagrania 81 min kiedy na 40tce nie bylo problemu. A dzisij to juz jest przekret chcialem sobie wypalic muzyke na 2% stoji i stoji nie rozpoczyna nagrywania jeszze tego nie widzialem jak mozna takie gówno wypuscic przez taka firme jak TEAC....I teraz nie wiem co zrobic czy oddac i czekac az zalatwia mi spowrotem 40 czy wymienic na jaks inna i na jaka? Doradzcie co zrobic bo juz mam dosc tej
piotrek211 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online