Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.05.2016, 21:33   #1049
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
A używasz portable czy "normalnego" ?

Przy okazji jak możesz coś podpowiedzieć odnośnie mojego problemu z kompem to będę wdzięczny
https://forum.cdrinfo.pl/f101/crucia...y-z-nim-95622/
Używam normalnego ale chyba na kompie z Win10 ma portable...
Co do crucial -mx200 to widzę że chłopaki walczą i pomagają \

Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Tak się zastanawiam czy nagrywarka blu musi być podpięta pod sata 3 czy starczy 2 ?
Pionka bdr207d mam podpiętego pod sata 2 może dlatego max prędkość nagrywania to x1 ?
Nagrywarki BluRay maja kontrolery SATA 2 więc praktycznie nie ma znaczenia czy podłączymy do SATA 2 czy 3...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post