Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.05.2016, 00:48   #18249
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wróciłem do domu kilka minut przed północą i akurat trafiłem na wyniki Eurowizji. Nie wnikałem w zasady przyznawania punktów od jury i widzów w tym roku, wiem tylko że są nowe, ale jak to wygląda?

-zrzut-ekranu-2016-05-15-00.35.13.jpg

Gdyby liczyły się jedynie głosy publiczności, bylibyśmy na pudle. Z kolei głosy "ekspertów" (czy kto tam ich nie przyznaje) dawały nam 25. miejsce z 26, co ostatecznie zepchnęło Polskę na miejsce ósme...

Nie emocjonowałem się tym konkursem nigdy, ale zwykle oglądam finał lub przynajmniej wyniki i zastanawiam się, kto wymyślił ten miszmasz eksperci-publiczność...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post