Dyskusja: [Muzeum] DVD GSA-4164B super multi drive
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.05.2016, 05:29   #12
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
No widzisz co ci zrobie mimo szczerych checi .... takie zycie, tyle to kosztuje, najbardziej oplaca sie brac kuriera ale trzeba uzbierac 10-15kg za 20e wtedy wychodzi najlepiej
Oczywiście doceniam,,, przesyłki między krajami w euro-kołchozie są koszmarnie drogie....ode mnie nawet na Litwę gdzie rzut beretem to samo ~~10Euro za list polecony do 2kg
Oczywiście że przy wadze większej się dużo bardziej opłaca ... Co możesz jaszcze w Irlandii dla mnie kupić ? Beczkę Guinness....

Wysyłam paczki dla @Blackened2687 prawie na koniec świata i przy ~~6~~7 kg wychodzi około~~90~~100zł... Oczywiście większe wychodziłyby jeszcze bardziej ekonomicznie ale z pewnych względów jesteśmy ograniczeni do takiej wagi...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post