Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.05.2016, 05:58   #260
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mhu Podgląd Wiadomości
Przepraszam za post pod postem. Może komuś się przyda. Otóż doszedł już kontroler - 202631 (proszę wklepać w wyszukiwarkę na morele kropka net, nie mogę jeszcze dawać linków). Bios wykrywa kontroler jak i napęd. W opisach można przeczytać, że nie da się "bootować " - sprawdziłem na linux mint, win 7 i win xp, wszystkie płyty ładnie ruszyły. Firmware w napędzie jest w wersji 1.18, rozumiem że należy użyć programu dvrtool-v1-0-firmware-flashing-utility-pioneer-dvr-bdr-drives żeby zaktualizować? Niestety czeka mnie instalacja windowsa, bo pod wine program wywala :/
dzięki za info
Jaką dokładnie masz wersje DVR-115 ? bo taki dokładnie firmware potrzebny do aktualizacji którą można zrobić przez DVRTools czy DVRFlash czy też przez fabryczny flasher aktualizacji ..

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline