Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.05.2016, 21:22   #5006
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Trudno mówić o jakimś negocjowaniu z nimi...są jednak salony z większymi 'uprawnieniami' niż inne i mogą dać więcej. Nie wiem jak się dowiedzieć który taki jest. Ponoć nawet oni między sobą nie wiedzą kto może więcej.
U mnie np przy abo firmowym dawali 8 m-cy darmowych przy oficjalnie 6 na stronie (ale tylko w tym jednym salonie), już nie pamietam jakiej oferty to dotyczyło, czasem dadzą coś innego korzystnego. Mówili, że to jest w ofercie dla dużych firm (a ja przedłuzałem jeden numer). Zawsze załatwiłem z nimi lepszą ofertę, niż na stronie, czy od naganiacza przez telefon.
Nie skorzystałem, bo ostatnimi czasy Play nie ma nic ciekawego w ofercie a stary abo mam lepszy niż nowe propozycje.

No i właśnie. Play ostatnio ma gorszą ofertę niż nawet Plus, co mnie zlekka zdumiało. Co to się powyrabiało