Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.05.2016, 05:15   #733
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez krzysiek032 Podgląd Wiadomości
Ok. Będę miał na uwadze te tłocznie. Oznaczeń nie jestem w stanie zapamiętać
No jeśli tłocznia jeszcze tłoczy te 50GB to nie musi oznaczać chyba, że się wycofują?
Tzn. generalnie od Panasonic(bez względu na pojemność) daleko za zakrętem są inne?
To miałem na myśli. Chodziło o kolejność tylko.
To warto robić zapasy po woli skoro tak.
Na dziś Panasonic wycofał się tłoczenia z BD-R 25GB\ BD-RE 25GB ....
Ewentualnie za Panasonic na drugim\trzecim miejscu ja stawiam FalconMedia BD-R 25GB x4 (MID:\TDKBLDRBB) oraz Sony BD-R 25GB x6 (MID:SONYNN3)
ale również drogie w PL i ciężko dostępne.......
Na pewno Panasonic warto teraz zrobić zapas bo na pewno szybko zniknie z rynku ...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post