Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.05.2016, 14:43   #13
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez krzysiek032 Podgląd Wiadomości
No mi płyty DVD i CD mające ponad 15 lat nadal trzymają dane. Nie trafiłem na przypadek utraty danych aczkolwiek nie sprawdzałem wszystkich. Więc płyty trzymam w dobrych warunkach. Chucham i dmucham jak to się mówi Czyli Twoim zdaniem pusta płyta CD/DVD/Bluray dobrze przechowywana jest jak nowa w momencie wypalania za x lat ?
Czyli czas trwałości nośnika należy liczyć od momentu jego wypalenia?
Moim zdaniem na dobrych płytach jakościowo zdecydowanie trwałość nośnika należy liczyć od momentu jego wypalenia.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post