Jest to nagrywarka znajdujaca sie w niedawno kupionym laptopie. Info o niej jest pod tym adresem
http://cgi.teac.de/cgi-bin/pages/en/...php?prod_id=20.
Mam problem z nagraniem filmu który ma 710 MB - mianowicie, nie miesci sie on na plyte 700 MB (komunikat Nero, aby wlozyc plyte o wiekszej pojemnosci). Przejrzalem tematy na forum, zwiazane z overburningiem, bo chyba tylko taka mozliwosc mi pozostaje. Robilem wszystko tak jak trzeba aby uaktywnic overburning i na plycie 700 MB dalej ten sam komunikat aby wlozyc wieksza plyte. Na drugi dzien zrobilem to samo ale z plyta Platinum 800 MB i dalej nic mi sie nie udaje... Zapewniam ze robilem wszystko tak, jak opisywaliscie to na forum

. Mozliwe jest wiec, ze nagrywarka nie obsluguje overburningu? (nero nawet nie pyta sie czy uzyc tej funkcji - od razu wywala ze za malo miejsca na cd). Jak sprawdzic czy nagrywarka go obsluguje? (na oficjalnej stronie Teac'a nie ma tej informacji). I jesli nie, to czy jest jakas inna mozliwosc nagrania tego filmu?
Skoro to nowiutki sprzet to myslalem ze bedzie wszystko OK, chyba ze ta wypalarka to jakis "stary model" wsadzony w nowego laptopa...