Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2016, 21:10   #3
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac Podgląd Wiadomości
jutro, znaczy w środę 07. idziemy pobiegać z okazji 70 urodzin naszego znajomego

dobrze, że tylko 70 okrążeń po 400m, a nie 70km
Kiedyś, jak nie miałem wielkiego, okrągłego brzucha, taki dystans pokonywałem w 2:10...

Cytat:
Napisany przez superrrmario Podgląd Wiadomości
W sobotę wydałem córcię. Już wytrzeźwiałem, ale jest to stan chwilowy
Nie dziwię się, że chwilowy, przecież teraz masz teściową pod dachem

Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
czemu mnie nie było na weselu
Czuję się w obowiązku zastąpić Rycha i powiedzieć: bo jesteś zbok i swołocz

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post