Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2016, 11:28   #1
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Tego verbatima już nie przetestuję bo paliłem dla kogoś ale wypalę dziś kolejną sztukę.
Dla pewności (aby wykluczyć problem z adapterem) podepnę bezpośrednio pod sata. Nagram x4 i zrobię pełen test jakości.
Jeśli wyniki bedą dalej tak fatalne to mam zamiar odesłac go sprzedawcy bo w ogłoszeniu pisał że nagrywarka w pełni sprawna.
Martwią mnie też wyniki testów płyt palonych x1 na bdr207 ale może IHBS 112 jest w tak złym stanie że źle testuje.
Jak słabe OPU \czy problem ze stabilizacją płyty czy pracą lasera na prowadnicach to nie będzie ani dobrze nagrywał ani testował płyt nagranych przez siebie ani na Pioneer BDR-207DBK ..

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online