Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2016, 00:39   #11
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Oczywiście miałem jakąś tam nadzieję na wygraną, ale na poważnie liczyłem właśnie na to, co się wydarzyło. Jak doliczymy wygraną Irlandii Północnej, zaczyna się nam tworzyć bardzo fajna sytuacja. Szczególnie, że z Irlandią i Niemcy nie będą wcale mieli łatwo.

Te dwie akcje były stracone, ale ogólnie jestem bardzo usatysfakcjonowany meczem. Były momenty, gdzie realnie zyskiwaliśmy kontrolę nad piłką. Było bardzo dobrze

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post