Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.06.2016, 00:37   #1854
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To ktoś myślał, że to będzie łatwy mecz?
Na szczęście nie graliśmy o wszystko i mozna było zrobić testowo zmiany. Zmiany nie wyszły na dobre, okazuje się że dysponujemy jednym składem, a ławka rezerwy jest słaba.
Co do Szwajcarów to myślę, że jeśli zagramy na miarę naszych możliwości (czyli skuteczniej niż dziś), to mamy duże szanse. Nie wiem, czy mogliśmy trafić na słabszego rywala, ale na pewno mogliśmy na mocniejszego. Nie jest źle, ale trzeba grać!

PS Pokazali w tv mema po meczu ruskich z walijczykami, który mnie rozwalił. Samochód z drewnem i dopisek po rusku 'Rosjanie jadą do domu' Kurde nie mogę go znaleźć w necie tak na szybko.