Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.06.2016, 15:53   #835
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Leman39 Podgląd Wiadomości
Tego właśnie brakuje iHAS-om (poza 120 6) przekładni x4
Verbatim nowy zakup?
Dlatego dodałem przekładnie\strategię zapisu x4 do softu...

Płyty jeszcze starszy zakup ..., ale kupiłem 250 sztuk MCC004 od MBI India ...
może jeszcze w tym tygodniu zdążę coś przetestować oprócz blondynek na plaży...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post