Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2016, 06:16   #794
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Musi być sprawny... u mnie wszystkie płyty BluRay w testach wychodziły fatalnie na uszkodzonym iHBS ....

Ten Verbatim BD-R DL MEIT02 dziwnie jest zdegradowany ...tak jakby płyta\ warstwy nagrywane zostały zdeformowane\odkształcone od jakiegoś momentu. ...
W tym samym miejscu pierwsza i druga warstwa ..... wygląda to na jakiś techniczny problem\uszkodzenie \rozwarstwienie płyty ?

Przetestuje jakiegoś losowego Verbatim BD-R DL MEIT02 z 2013r i zobaczę jak u mnie to wygląda.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post