Dyskusja: Sigma CD-R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2016, 00:11   #21
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ostatni zakup na allegro Henryx login Czysta_Plyta

SIGMA Multi-Colour Collection 40x rulon 50szt. 5 kolorów
30zł

ogólnie dawno temu u nich kupowałem i ku mojemu zdziwieniu miałem zamówienie na ponad 200zł same płyty koszty wysyłki 28zł kurier DPD trochę drogo
Sigma CD-R-przechwytywanie01.jpg

Sigma CD-R-przechwytywanie02.jpg

Sigma CD-R-przechwytywanie03.png

Sigma CD-R-przechwytywanie04.png