Dyskusja: VERBATIM DVD+R x16
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2016, 13:25   #1430
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Czyli jednak ślelpy byłem 100 szt troche sporo bo właśnie wydałem większą sumkę.
Czy te są tak samo dobre ? wychodzą znacznie taniej
http://allegro.pl/dvd-r-traxdata-val...185766520.html

a i z sondą coś poszło nie tak bo mój głos dalej na verbatimie zamiast hp
Nie znam tych Traxdata DVD+R zielone ale kolorowe Sony w tym samym odcieniu od Ritek były \są bardzo słabe ...podejrzewam że to ta sama tłocznia....

Głos Twój zmieniony tylko w liczydle \ wyniku Sondy ....

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post