Cytat:
Napisany przez Berion
Ustawienia prywatności, które MS oddaje w menu, po aktualizacji same się przestawiają na domyślne opt on (i nie wiadomo czy są w ogóle respektowane...). Trzeba więc mieć coś co stale to monitoruje i blokuje połączenia. Do tego użytkownik nie ma już kontroli nad aktualizacjami bo nawet jak wyłączysz usługę windows update to on i tak ją włączy przy następnym starcie...
|
Wiesz co? Aż sprawdziłem... Pół roku temu, przy instalacji, poustawiałem sobie opcje prywatności i aktualizacji wg własnego widzi mi się i po tym pół roku mam dokładnie powyłączane to, co zmieniłem. Nic mi się samo nie poprzestawiało "po restarcie"...