Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.08.2016, 19:32   #81
trombik
Data rejestracji: 01.06.2015
trombik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witajcie po przerwie z góry przepraszam za mały offtop ale muszę.

W tamtym roku jeszcze w poprzednim temacie nagrywarek 2015 szukałem dla siebie nagrywarki. Tylko po to zarejestrowałem się na forum. Wybrałem oczywiście S09XLT. Zadałem kilka pytań dostałem wyczerpującą odpowiedź i forum zamknąłem.
Normalnie bym o nim zapomniał ale profesjonalizm niektórych użytkowników tutaj zafascynował mnie do tego stopnia że zacząłem zaglądać na forum regularnie. Dowiedziałem się wielu rzeczy ,o których wcześniej pojęcia kompletnie nie miałem. A sama nagrywarka nie jest już dla mnie tylko urządzeniem do wypalania płyt na slepo Chciałbym Wam za to podziękować a zwłaszcza użytkownikom takim jak czary2mary. Zawsze odpowiedzi na wysokim poziomie a wiedza na jeszcze wyższym. Przez cały ten czas odkąd kupiłem nagrywarkę zaglądam tutaj około raz w tgodniu. Co prawda nie wypowiadam się bo nie mam jeszcze wiedzy żeby coś sensownego napisać ale śledzę z uwagą. Całe to forum to skarbnica wiedzy normalnie.

Kończąc offtop właśnie robię przymiarkę do zakupu nagrywarki dla mojej 2 połówki. Gdy pytałem jaką chce to usłyszałem jedynie ,,wybierz mi jakąś najlepsza,, haha Korci mnie żeby kupić jej coś innego niż tą samą co ja mam. Z czystej ciekawości.
trombik jest offline