Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.08.2016, 11:33   #476
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
dzięki ;-)
p.s. właśnie sfinalizowałem 4packiem 4szt. hp BD B DH8B2LH XHDE :-)
Zlituj się!

Ostatnio chodząc po mieście, wbiłem do sklepu z odzieżą używaną, gdzie sprzedają też w świetnym stanie płytki Audio CD czy Vinyle z ciekawości czy coś nowego dostali.
Od razu przy wejściu zauważyłem pod ladą panel Lite-On-a, więc podniosłem, patrzę: DH-18A1P022C, hmm, miałem ich kilka, a obecnie nie mam już wiele z tej epoki. Biorę i pędzę do kasy, pytam jaka cena, a miła Pani do mnie: "położy pan na wagę", tak zrobiłem, Pani z uśmiechem "trzy pięćdziesiąt" .
Stwierdziłem, iż warto.
Leman39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post