Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.08.2016, 13:37   #481
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Leman39 Podgląd Wiadomości
Powiem Ci, że warto czasami - teraz częściej tam zaglądam.
Przez dwa dni odwiedziłem kilka przybytków w moim sąsiedztwie i po drodze na mieście....i nic oprócz starych kilku płyt VCD nie znalazłem...

Cytat:
Napisany przez armorsnake Podgląd Wiadomości
Panowie przydała by mi się jakaś sensowna nagrywarka DVD do gier PS2/PSX, koniecznie na SATA. Podrzucicie coś konkretnego?
Na oku mam coś takiego:
http://olx.pl/oferta/plextor-px-820a...tml#1a132432f0

To klon\OEM Optiarc AD-7200A na ATA \ minimalna dostępna przekładnia dla CD-R x8 , model jeżeli sprawny bardzo dobrze nagrywa CD-R ... oczywiście muszą być dobre jakościowo płyty .
Choć również stare dobre tanie LG -GSA-4xxxB świetnie sobie radzą z grami dla PS2\PSX.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online