Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.08.2016, 06:12   #819
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez skydisc Podgląd Wiadomości
Po ściągnięciu odpowiedniego firmware mam informację

AVAILABLE TARGET IS NOT FOUND

Napęd zewnętrzny podłączony pod USB 3.0 PIONEER BDR-X09T
Prawidłowo pokazuje bo do wersji Pioneer BDR-X09 musi być firmware do tej wersji \ ale na dziś jest tylko wersja fabryczna tylko w napędach fw.1.00

Tam jest wsadzony w obudowę dokładnie model Pioneer BDR-209EBK z identycznym ID i wersją hardware...ale nie wiem co jest w eepromie zapisane w tych wersjach ...a znając zabezpieczenia Pioneer w nowych napędach to crossflash jest zablokowany sygnaturą i po wgraniu softu od BDR-209EBK nie będzie możliwości wyjścia z kernel mode i używania napędu i przywrócenia go do BDR-X09

Pioneer BDR-209\S09 BD-R x16-2016-08-10_05-57-31.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post