Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.08.2016, 22:45   #20491
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wróciłem do domu i sieknąłem podwójne espresso.

Po drodze kupiłem świetną kiełbasę i kawałek okopconego, tłustego boczku, pokroiłem sobie trochę tego dobra, trochę żytniego chleba, ogórki kiszone, a do tego pospolitego Żywca otworzyłem, bo jakoś zagadał do mnie ze sklepowej lodówki, na goryczkę chęć miałem.

Powiem tyle, piwa nie piję, ale nadal się na nim znam, Żywiec, to nie jest dobre piwo, ale było gorzkie, zimne i mokre, pasowało do żarcia, a o to chodziło.
ed hunter jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online