Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.09.2016, 20:26   #8
Jolek
Guru

Data rejestracji: 02.09.2016
Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Już bardzo rzadko. Ale z tego co wiem to tak, wszystko w porządku.

Jakby więcej to by nas przefiltrował.
Też jestem zdania, że dręczące m@ile nie mają sensu.
Ale już np. takie spotkanie, z serum prawdy (co najmniej 40%), mogło by trochę zmienić .

Cytat:
Pamiętam, kiedy był kiedyś taki okres że wszyscy do mnie pisali listy i dobijali się na GG - i to w sprawach zupełnie idiotycznych - bo a to pirackie prywatne korepetycje, a to o coś co już sto razy było wyjaśniane. W końcu odkryłem... whitelisty. Drugi bum był po premierze FMCB 1.8. Także naturalnym odruchem człowieka jest wtedy ignorowanie bo niestety większość ludzi nie szanuje czasu innych i zamiast szukać pomocy na forum, wolą "włączyć e-telewizor", jak traktują prywatny kanał, który z definicji zarezerwowany jest sytuacjom wyjątkowym lub wyjątkowo ciekawym, a przy tym właśnie prywatnym.
W sumie to w "tamtych czasach" byłeś (obecnie też) pionierem\guru jeżeli chodzi o sprawy modyfikacji, homebrew.
Może ludzie też poprostu chcieli cię osobiście poznać, pogadać itp.
Ale też jestem w stanie zrozumieć, że co za dużo (szczególnie głupot) to nie zdrowo.

Cytat:
U nas rzadko zamykamy tematy. Zwykle kiedy ktoś je zaczyna psuć. ;]
Więc, może teraz ja też zacznę trochę psuć .
W związku z tym, że trochę rzeczy załoga będzie w stanie dodać\zmodyfikować, może jakieś nowe GUI, albo jakieś inne tło "zmalujesz".

Nie narzucam się więcej, więc pozdrawiam serdecznie.

Ostatnio zmieniany przez Jolek : 02.09.2016 o godz. 21:06
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post