Cytat:
Nazir (18-08-2001 14:11):
Ja pierdziele jakich tłuczków się tu porejestrowało - gościu od 8 dni na forum a już się panoszy jak u mamusi pod spódnicą - koleś *** na drzewo banany prostować - chyba że u was na wsi drzew nie ma......... Ja tu staram sie nie wprowadzać złej atmosfery ale ile można wytrzymać. Sorry dla wszystkich normalnych czytelników ale nie wytrzymałem.
|
Nazir a swoją drogą to sam nie jesteś lepszy - na forum od roku a postów 16 }> }> }>
A ustosunkowując się do tematu postu "Do Wszystkich ..." -> pamiętajcie aby przestrzegać prawa

Na taki temat można napisać byle jaki, obeznany wszystkim frazes.
Moim skromnym zdaniem dyskusję należy zamknąć bo nie wnosi nic konstruktywnego (głupie treści tematów mają ludzie którzy się nie zarejestrowali albo jest to ich pierwszy post więc czego można się spodziewać jak ktoś stawia pierwsze kroki na forum

).
Panowie a oto przesłanie do wszystkich: Dyskusję zamknąć, a wszelkie przesłania komentować konstruktywnie bez takich tam "zgadzam się" lub "popieram" bo tego typu posty tylko zaśmiecają forum (nie mówiąc już o tym ile to miejsca na dysku zajmuje)