Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.09.2016, 06:41   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez cezarlis Podgląd Wiadomości
Mojemu leciwemu napędowi niestety coraz rzadziej udaje się normalnie wystartować. Zazwyczaj już przy uruchamianiu komputera miga cyklicznie - 5 razy pomarańczowa dioda. Optyke wyczyściłem. Można go jakoś wyleczyć ?
Jeżeli miga pomarańczowa dioda to problem z OPU lub silnikiem \ błąd tzw. ."botowania " czyli laser od CD\DVD sprawdza czy w napędzie jest jakiś nośnik ...
Jeżeli nie jest tak zawsze może taśmy Flex połączeniowe OPU\silniki z płytą główną są już użyte\utlenione\złamane i jest problem z połączeniem ?

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post