Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2016, 22:10   #7877
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Szczerze to nie laduje i nie slucham muzyki jednoczesnie. Laduje na docku gdy spie i w samochodzie gdy jade i korzystam z CarPlay do sluchania muzyki (sic!). Muzyki w domu slucham dzieki Siri ktora odtwarza co chce wysylajac to na bezprzewodowe glosniki. Nie moge zrozumiec gdzie jest problem...
No ja też nie

Ja jak odtwarzam muzykę:
- W samochodzie - łączy się z radiem po BT
- W domu łączy się z głośnikami Z906 po BT
- Pod czas treningu normalne słuchawki CX5.00G
- Ładowanie bezprzewodowe na podstawce Samsunga

Chociaż - zaraz? A co jak jesteśmy w górach i podłączymy PowerBANK i chcemy słuchać muzyki? A to nie problem podłączymy do jacka - a jak nie mamy wywiercimy wiertarką - ponoć teraz to modne

Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
Maxiu bo problemu nie ma... sa tylko tacy co nie maja ajfonów...
A no tak... nie mamy iPhone bo nas nie stać - a zaraz Samsung Galaxy 7 edge kosztuje tyle samo co iPhone - jak go kupowałem to po lewej był właśnie samsung a po prawej iPhone. I jaka była cena? Taka sama - czyli wychodzi, że argument nie stać cię... nie ma już uzasadnienia w przypadku flagowców... bo ceny są wręcz identyczne

Ostatnio zmieniany przez mgit : 26.09.2016 o godz. 22:21
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post