Dyskusja: [Muzeum] Ricoh MP5240A 2003r.
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.09.2016, 07:16   #12
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przetestowałem już wszystkie możliwe flasher Ricoh które działają z konstrukcją Ricoh MP72.... również ten który podałeś...

Być może ten sposób działa tylko w Ricoh-nach w rodzinnej Japonii..
Najpewniej walkę trzeba przenieść już na inne starsze systemy M95\98 i być może na komputery z hardware\kontrolery z 2003\2004 rok ...
Choć nie jest to dla mnie żaden priorytet .. chcę zachować ten napęd jako sprawny i żywy .. W przypadku udanej aktualizacji i tak zrobiłbym kopię fw.1.11 na wszelki wypadek ....
Również wiele osób z softem fw.1.19 zainstalowanym fabrycznie w sprzęcie skarżyło się że gorzej nagrywa i więcej cyrków odprawia .... Co znając Ricoh-y wcale mnie nie dziwi..... W opisie zmian firmware fw.1.19 jest opis że poprawiono jakość zapisu DVD+R - spokojnie można wnioskować że jest zupełnie odwrotnie......

Ricoh MP5240A  2003r.-10r.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post