Cytat:
Napisany przez ynsiwy
Nie używałem A5, ale jeżeli cały czas korzystałeś z s2 to będzie kosmos.
Ogólnie po specyfikacji jest to bardzo dobry telefon w przystępnej już cenie. Może być na początku dla Ciebie dość duży, ale myślę że to kwestia tygodnia i będzie ok.
Ekrany samsunga wg mnie są najlepsze więc z tym problemu nie będzie.
Ramu na pewno wystarczy i aparat jest bardzo dobry.
Ogólnie jestem przekonany że będziesz zadowolony
Dodam, że jak ostatnio padła moja s6 to odpaliłem s2, ale po 2 dniach nie dałem rady. To już nie jest to, nie idzie korzystać.
Jak by z i7 wrócić do mmx 166 
|
Cytat:
Napisany przez icemac
nie używam, ale leżakuje sobie w szufladzie
ogólnie napiszę tak:
- dobrze wykonany, wręcz idealnie spasowany
- sprawnie działa TW aż sam się dziwię, programy ładują się błyskawicznie (może dlatego, że nic na nim nie ma),
- szkło na przodzie i pleckach - to może być "problematyczne",
- dobrze leży w dłoni, nie za duży ani za ciężki,
- zdjęcia chyba gorsze niż w S5, ale pewnie da się to poustawiać
- ma możliwość wyboru motywów (na forum androida wszyscy płaczą, że nie dodali tego do "piątki"),
- szybkie ładowanie - sprawdzone działa znakomicie, nie grzeje się.
na razie tyle - jak coś to pytaj
nie działa "edyta"
jak nie dotrze mi Nexus 5x, to zacznę go używać i wtedy z będę mógł się podzielić opinią z użytkowania 
|
Dzięki za opinie!

Nie odzywałem się bo byłem offline (urlop

)
Wczoraj dokonałem pierwszego kroku ku nowej słuchawie - byłem zarejestrować numer na kartę (niestety jak wiemy obowiązkowe do kiedyś tam) i na miejscu wyrobiłem duplikat na nowoczesną SIM (czyli te 3 rozmiary) do tej pory miałem stary typ bodaj sprzed 11 lat i była już nieźle zajechana, a ta by nie pasowała do nowych sanek w tych obecnych telefonach.
Poniżej "combo" odpowiedź na w/w cytaty.
Tak, ja do tej pory wierny użytkownik S2 i niedawno poczułem potrzebę na nowy, że ten już mi nie wystarcza - S2 trzeba pochwalić gorilla do dziś nie ma ani jednej ryski, z tylnej klapki odpadł tylko jeden zatrzask (klapka jednak tanio do kupienia), nic się nie urwało ani nie wyłamało, dalej ok 1,5 dnia na starej oryginalnej baterii, wgrana ostatnia oficjalna wersja softu. Także model bardzo udany.
Teraz odnośnie A5.
Tak sądzę, że upgrade S2->A5 to będzie kosmos

Rozmiar jeszcze znośny, noo i nowy Android. Po reckach i fotkach spasowanie też wydaje mi się bdb. Co do gorilla przód/tył, czemu problematyczne? Jeśli chodzi o palcowanie się to jest to chyba norma na ekranie, a tyłu za często się nie ogląda, myślę, że nie problem - widzę nawet plus gorilla jest mocna więc plecy się nie zajadą tak jak plastik. Czytałem, że robi trochę gorsze fotki od S5, ale na pewno dużo lepsze jak S2

tak więc zależy z czym się równa
Chwilowo tyle, póki co wszystko wskazuje na to, że pod koniec przyszłego m-ca będzie nowy zakup i chyba to będzie A5