Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2003, 18:53   #13
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Druss

spoko sprawdzalem i najpierw wydawalo mi sie, ze te ramiona za za krótkie ale potem jak wszystko dobrze skrecilem to okazalo sie, ze pasuje idealnie

co do zatrzaskow mocujacych to wlasly bardzo ciezko w otwory w plycie glownej ale sprawialy wrazenie malo solidnych wiec je wymienie na inne - niestety oryginalne nie pasuja

Pawel_K

kurz to problem - u mnie po 1 miesiacu pracy wentylatorek na dodatkowej karcie zasilania byl czarny z czegos w stylu sadzy ... dziwne ale prawdziwe - dzis wiedzialem na gieldzie specjalne filtry ktore montuje sie na wentylatorkach (tych duzych) zasysajacych powietrze do wnetrza komputera - produkcja thermaltake - wygladaly ciekawie ale nie bylem pewien czy mozna je montowac w mojej obudowie - chodzi o to, ze nakladalo sie je na wentylatory a u mnie wentylatory montuje sie w specjalnych ramkach z zatrzaskami

juz wiem, ze pasuja - jutro ide kupic - zdam relacje

PS
wlasnie siadlem do komputera i rudzam myszka - komp cos nie chce wzbudzic monitora - myslalem, ze komputer jest wylaczony i chcialem siegnac i go wlaczyc ale uswiadomilem sobie ze jednak dziala jak odpalil monitorek innymi slowy chyba dziala juz stosunkowo cicho ...
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post