Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2016, 06:57   #98
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez chriss1967 Podgląd Wiadomości
niestety, męczę się z programem AnyDVD w wersji 7.6.9.1. Wyskakuje mi taki oto status:

Summary for drive H: (AnyDVD HD 7.6.9.1, BDPHash.bin 15-08-10)
TSSTCORP BDDVDW SE-506CB TS02 0107
Drive (Hardware) Region: 2

Current profile: BD-ROM
Media is a Blu-ray disc.

Total size: 20032928 sectors (39126 MBytes)
Video Blu-ray label: RADICAL_ACTION
Media is AACS protected!
Drive supports bus encryption!
AACS MKB version 61
Warning, OPD error: HTTP error 12007!
Wystąpił problem podczas łączenia się z serwerem Aktualizacji AnyDVD!
BŁĄD przetwarzania dysku Blu-Ray!

druga płyta przyniosła taki oto komunikat:

Summary for drive H: (AnyDVD HD 7.6.9.1, BDPHash.bin 15-08-10)

Media is a Blu-ray disc.

Total size: 23515200 sectors (45928 MBytes)
Video Blu-ray label: RUSH SNAKES AND ARROWS LIVE
Media is AACS protected!
AACS MKB version 9
Warning, OPD error: HTTP error 12007!
Removed AACS copy protection!
Added speedmenu!
Removed UOPs!

[U]po tym co doświadczam, śmieszą mnie takie oto opisy programu
Trochę przesadzasz... Do nowych kluczy AACS trzeba mieć nowsze wersje AnyDVD HD co jak widzę już sprawdziłeś poniżej ...
Cinavia copy protection

Samsung SE-506CB USB-2016-05-19_07-05-12.png

Cytat:
Napisany przez chriss1967 Podgląd Wiadomości
stała się rzecz przedziwna. ściągnąłem wersję programu AnyDVD najnowszą czyli 8.0.4.0 (niestety trial) niż tą co podałem wyżej. Chciałem się po prostu przekonać, czy nie jest to wina wersji. Jakież było moje zdziwienie, gdy ruszyła płyta i złamał zabezpieczenia. Włączyłem co prawda na windowsowskim odtwarzaczu ale odtwarzał, niestety bez dźwięku czego z kolei nie rozumiem. Tak wyglądał status tej płyty w najnowszej wersji Any...

Summary for drive H: (AnyDVD HD 8.0.4.0, BDPHash.bin 16-05-19)

Media is a Blu-ray disc.

Total size: 20032928 sectors (39126 MBytes)
Video Blu-ray label: RADICAL_ACTION
Media is AACS protected!
AACS MKB version 61
Removed AACS copy protection!

Tak, faktycznie do nagrywarki Samsung załączono płytę Blu-Ray Writer Instalation Disc, jest tam faktycznie PowerDVD ale w wersji 12 nawet no ale nie bardzo wiem jak się zabrać do instalacji tej płyty na kompie, jeśli możesz podpowiedz. Może rzeczywiście będzie na tym śmigać.
Jutro czyli dziś sprawdzę czy dzieje się tak na innym kompie.
Żadna przedziwna rzecz ...masz tam najnowszy klucz AACS v.MKB61 z którym może sobie poradzić tylko najnowsza wersja AnyDVD HD z dostępem do metadanych na sewerze SlySoft..
Wersja specjalna PowerDVD 12 dołączona do napędu może posiadać funkcje pobierania kluczy AACS i nie potrzebne mogą być inne programy deszyfrujące..

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post