Cytat:
|
..Wersja specjalna PowerDVD 12 dołączona do napędu może posiadać funkcje pobierania kluczy AACS i nie potrzebne mogą być inne programy deszyfrujące..
|
Wlaśnie, bo do programu PowerDVD 12 i doświadczeniami z jego użyciem miałem dojść później o czym pisałem w pierwszym poście. Tam wyskakiwały błędy do których muszę ponownie wrócić instalując ponownie 12-tkę. Tak tak, testowałem i 10-tke i 12-tke.
Cytat:
|
..Niestety nie ma możliwości wyboru poszczególnych programów i trzeba zainstalować cały zestaw Media Suite.
|
Wiesz zdradzę co nieco że próbowałem dobrać się mimo to do tej płyty i jak sobie przypominam udało się wyodrębnić sam powerDVD 12 no ale spróbuję jak napisałem ponownie i odpowiem czy się mylę czy nie.
Cytat:
..Także nie stresuj się, to nie wina napędu tylko zabezpieczeń stosowanych przez wydawców i radzących sobie (bądź nie) z nimi programów
|
co oczywiście pozbawia mnie czerpania takich przyjemności z oglądania i słuchania o czym tak sobie marzyłem kupując sprzęt..

dzięki za pocieszenie

Ty piszesz o 3 pozycjach które bez problemu "łyknął" power...10 a mnie w dwóch pozycjach powerDVD 10 i 12 powiedział stop w pozycjach jednej z 2008 roku a drugiej z 2016 więc jak widzisz nie jest aż tak idealnie jak się wydaje. Przetestuję ponownie i dam znać.