Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2016, 15:03   #892
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
Mam pytanie, do czego dokładnie służy przycisk "Clear All" w zakładce "Region" Settings Utility ? Czy chodzi o to, że napęd nie będzie miał przypisanego żadnego kodu regionu, czy kasuje on licznik wyboru regionu (tych 5 razy). Moje wątpliwości powstały, gdyż na tej zakładce nie ma żadnej informacji ile jeszcze zmian pozostało tak jak w systemie. Czyżby można było sobie kasować licznik dowolną ilość razy? (pewnie nie ale wolę się upewnić).
Przeniosłem temat do iHAS z iHBS .. Żeby nie mieszać w temacie \Regionu dla BluRay A\B\C nie da się zmienić ..

Dawno tego programu nie używam ale nowszy moduł jest w EU..
Działa to dla DVD w taki sposób że jak zastosujesz "Clear All" napęd wraca do ustawień i licznika fabrycznego

LiteOn iHAS 1202444444 A\B\C\D\E\F\X\Y\W-1.png

LiteOn iHAS 1202444444 A\B\C\D\E\F\X\Y\W-2.png

Jeżeli ustawisz RPC1 masz multi-region\free region i tak się napęd melduje...

LiteOn iHAS 1202444444 A\B\C\D\E\F\X\Y\W-3.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post