Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2016, 05:53   #29
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
Platinum CD-R x52 Plasmon 97m27s18f

4x@DVR-S17J 1.10

uaktywniony tryb zapisu dla CD-AUDIO LOW Speed

i zobacz na czas w jakim Neero wypaliło płytę tak jak by na maxa x40
Ja jeszcze nie znalazłem czasu żeby *Audio Optimized Write* przetestować
Ale zapis rewelacyjno-szokujący jak na nośnik od Plasmon.... Cacucho..

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post