Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2016, 10:10   #1181
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Loloss Podgląd Wiadomości
Na moim iHBS 112 2 (PL 06) CMCMAGBA5 wypalają się naprawdę dobrze - jeśli o ilość błędów odczytu chodzi. Wysoki jest natomiast jitter.
Ostatnio kupiłem nośniki Verbatim z MID: VERBATIMe i mój napęd ich nie rozpoznaje Udało się to zaledwie kilka razy, nawet jedną płytkę wypaliłem i... na tym się skończyło - nie zdążyłem jej nawet przetestować. Zetknął się ktoś z Was z takim problemem ?
Verbatim BD-R 25GB MID: VERBATIMe na rynku jest z trzech tłoczni -MKM Japan ,MKM Singapur i CMC Magnetic Tajwan

W PL w oficjalnej dystrybucji tylko od CMC Magnetic Tajwan - ale ostatnio jakieś partie miały fatalną jakość ...w Niemczech jak ktoś się poskarżył na nie to wymieniali... ale PL to nie Niemcy...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post