Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2016, 21:37   #11
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Loloss Podgląd Wiadomości
Na moim iHBS 112 2 (PL 06) CMCMAGBA5 wypalają się naprawdę dobrze - jeśli o ilość błędów odczytu chodzi. Wysoki jest natomiast jitter.
Ostatnio kupiłem nośniki Verbatim z MID: VERBATIMe i mój napęd ich nie rozpoznaje Udało się to zaledwie kilka razy, nawet jedną płytkę wypaliłem i... na tym się skończyło - nie zdążyłem jej nawet przetestować. Zetknął się ktoś z Was z takim problemem ?
Miałem 10 szt tych płyt, ten sam napęd, wszystko bez kłopotu!