Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2003, 21:37   #2
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
pepperman napisa***322;(a)
hmmmmm. no to faktycznie. wszystko zalezy jaki bedzie punkt odniesienia. u mnie byloby drozej. a tak przy okazji. jakie sa warunki zmiany pradu na 2 taryfe, bo wiem, ze sa jakies ograniczenia?
Ja mam u siebie ogrzewanie elektryczne i bede z niego uciekal na gaz, nawet przy liczniku dwytaryfowym znacznie to przedraza, a godziny taniej taryfy wcale ciekawe nie sa. Ogrzewanie w godzinach drogiej taryfy w ogole nie wchodzi finansowo w gre. Co do mozliwosci zalozenia licznika dwutaryfowego to przejdz sie do energetyki i powiedza ci co i jak, daja warunki do spelnienia i sobie przemyslisz. Generalnie oplaca sie go miec np do bojlera, ustawiasz sobie na swoim zegarku godziny jego zalaczenia (zgodne z tania taryfa) i spokojnie to wystarcza, pralke automatyczna tez mozesz wlaczac w godzinach taniego pradu - a to sa najwieksze pozeracze pradu. W taryfie weekendowej masz caly weekend tania taryfe, no ale o szczegoly to popytaj w swojej energetyce.