Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.10.2016, 08:39   #5128
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@Patrix po wyjęciu G4 z pudełka wszystko mam. Tylko wiesz ja chcę aby tam było tak jak ja chcę, więc a to doinstaluję alternatywnego lanuchera (5 minut z konfiguracją), a to Taskera (automatyzacja urządzenia), a to Textrę, która nie ma sobie równych wśród aplikacji SMS.
Jeżeli ktoś tego nie potrzebuje to nie musi. Ja chcę i instaluję.

Android działa out of the box ale jeżeli chcesz to możesz go dostosować do swoich potrzeb. iOS działa tak jak chciała firma Apple i albo się na to godzisz albo się męczysz.

Cytat:
Napisany przez Max
O, prawie-jak-3D-Touch!
W systemach desktopowych nazywa się to menu kontekstowe...

Kurde aż się boje co będzie jak Apple nagle zobaczy, że NFC może służyć nie tylko do autorzacji płatności ale np. do szybkiego parowania urządzeń, tagów... Będzie to super hit. Rewolucja!