Dyskusja: [Muzeum] Teac CD-W524E 2002r
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.10.2016, 11:03   #3
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Widzę, że przeskoczyłeś z 1.0B->1.0D->1.0E. Ciekawe czy to coś poprawiło w zapisie, obsłudze nośników.
Tam była jakaś procedura i kolejność, w sensie że nie można było od razu do 1.0E bo groziło uszkodzeniem napędu. Ja mam 1.0A i świadomie nigdy nie updatowałem, bo na 1.0A radził sobie z safedisc 2.5, (a na B i C ponoć już nie, na D i E nie wiem) co w tamtych czasach miało znaczenie. A nagrywał bardzo dobrze. Poza tym nie było powrotu do A, bo nikt nigdy go nie wydał ani nie wydobył z napędu.
1.0C dodawał zdaje się Mount Rainier, ale komu na co to było potrzebne?

Może jednak nowsze biosy miały obsługę nowych nośników, co by miało znaczenie. Z czasem właśnie coraz nowsze nośniki zaczęły być dla niej problemem. Choć na dzisiaj to i tak już bez znaczenia, bo to historie sprzed ponad 10 lat, a później aktualizacji już nie było.