Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.10.2016, 19:02   #7
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jarson
Jak wiele produktów Apple jestem skłonny uznać za przemyślane i wcale nie takie złe, jak o nich wiele osób mówi, jak całą filozofię Apple w zasadzie jestem w stanie uznać za przemyślaną, tak ostatnie posunięcia, takie jak nowy MacBook Pro... Naprawdę chce się powiedzieć: "idźmy dalej tą drogą, a przyjdzie Chińczyk i będziemy u niego za miskę ryżu pracować".
Widzisz a mi się ich filozofia nie podoba, nie odpowiada.. Przemyślana jest po to aby napędzać jak największe $$$$. Wiem każda firma po to istnieje tylko tutaj jest przesada.
USB3 z nowym złączem to przyszłość, jednak pozbawianie komputera z przynajmniej jednego starego złącza i nazywanie komputera dla PRO. Ciekawe co będzie jak będę chciał podpiąć rzutnik z VGA lub HDMI? Są przejściówki ale to przecież sprzęt mobilny...

Mimo, że tego nie kupię jest to przerażające, bo jeszcze inni producenci wezmą z tego przykład i będą podobnie upośledzać sprzęt.

U siebie prywatnie mam Della 4 letniego z i7, 8GB ram z możliwością rozszerzenia do 16, możliwość wymiany kości WiFi jak będę chciał mieć szybszą, dysku, napędu optycznego (mam czytnik bluray), port VGA, HDMI, 4x USB3, podświetlaną klawiaturą - ten sprzęt można nazwać bardziej PRO niż nowe Makbuki mimo, że kosztował o wiele mniej...