Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2003, 09:42   #17
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Lobo - wiek 21 lat - nie nazywaj mnie abstynentem

z piwa - Heineken, Stefl, Foster - ewentualnie MOCNO schlodzony Zywiec

z win - co akurat ojciec przywiezie - preferuje wina kalifornijskie, czerwone dwuletnie, do tego uwielbijam Bojolais Nouveau - tylko czemu to jest tylko raz w roku!

z mocnych nie-wodek - rum pity na czysto - ale musi byc kilkugwiazdkowy - jak sprobowalem rumu marki rum to myslalem ze zejde, koniaki, giny i innye wynalazki (zwlaszcza whiskey) odpadaja - w domu od paru lat (i wielu imprez) czeka na smialka litr czerwonego Johny Walkera...

no i wodeczki...
na imprezach dominuje Bols - mamy juz 73 butelczyny w kolekcji - gladko przechodzi, oferuje pewna jakosc i nie ejst drogi - do spozycia domowego preferuje Absoluta Mandarin lub lodowego Smirnoffa

ostatnio zostal zakupiony w celach imprezowych - troche przez przypadek zestaw 0.7 Premium z soczkiem pomidorowym - musze przyznac ze czysta jak i w postaci Krwawej zrobila na nas pozytywne wrazenie (choc to bylo juz pozno a ja podobno caly shaker tej krwawej obalilem wiec w sumie nie powinienem sie wypowiadac.. bo szczegoly tego jak znalazlem sie w lozku sa mgliste)

w celach leczniczych siegam po przepis mojej matki polegajacy na mieszaniu miodu (rodzina ma pasieke) ze spirytusem - POTEZNE ale blyskawicznie stawia na nogi (naturalnie juz po wytrzezwieniu )

a tak ogolnie to ja nie pije