Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2003, 10:27   #101
baski
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 30.12.2002
baski zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Testing, testing....

.

Witam - po p'rzerwie ...

testowanie trwa dalej. Pisałem już, że miałem problemy z DVDXCOPY 1.5 i kopiowaniem filmu (konkretnie "Czego pragną kobiety"), film na płycie dwuwarstwowej, zabezpieczony programem FOTA (choć to chyba nie ma znaczenia przy wykonywaniu kopii bezpieczeństwa) - po prostu program nie chciał rozpocząć zrzucania filmu na dysk (wieszał się choć płyta była rozpoznana poprawnie! ).
Za poradą innych Forumowiczów wypróbowałem DVDXCOPY 1.41 - niestety ten sam efekt!
Idąc za ciosem wziąłem się więc za DVDXCOPY 1.31 - i cóż za zaskoczenie - poszło! Efekt jest taki, że płyta się skopiowała (na EMTECi DVD+R oraz Imation DVD+RW) - no ale mój THOMSON DTH 220 ciągle się zacina (chyba się go pozbędę); na PS2 wszystko chodzi dalej jak złoto (przynajmniej coś).

Reasumując:

Zmiana na DVDXCOPY 1.31 rozwiązała problem - płyta się skopiowała - ale dalej nie chodzi na moim DVD Thomson .

Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale wszystkie trzy wersje DVDXCOPY - 1.31, 1.41 i 1.5 były zainstalowane jednocześnie na komputerze (tylko w innych katalogach) - więc nie wiem czy korzystały z tych samych driverów?!

Mam jeszcze jeden pomysł na test dla Thomsona - ale o tym za jakiś czas.... CDN

Nara

8) 8) 8)

.
baski jest offline   Odpowiedz cytując ten post