Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.11.2016, 17:55   #353
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez stefan999 Podgląd Wiadomości
to czym właściwie ASUS DRW-24F1MT różni się od Samsung'a SH-224GB skoro ten pierwszy to klon samsung'a? firmware'em, brakiem testu discquality i aktualizacji firmware'u czy jeszcze czymś?

ponawiam pytanie: co rozumiesz przez określenie "dostatecznie" odnośnie nagrywania DVD DL?

testowałeś SH-224GB pod kątem czytania mocno porysowanych/zniszczonych płyt?
Klon wcześniejszego modelu Samsunga SH-S224FB - technicznie z Asus DRW-24F1MT są identyczne ale oprogramowanie napędu jest od Asus i logo i nazwa napędu... ja osobiście brałbym tylko z softem od TSST

Dostatecznie = 3 w skali 1-6

Samsung SH-S224GB -testowałem odczyt słabych płyt CD i DVD ...nie mam żadnych tu zastrzeżeń

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline